Experienta Mercedes AMG

1,100.00 lei

Stil combinat cu putere absoluta!

Esti pregatit pentru noul Mercedes-Benz A45 AMG?

Experienta Mercedes AMG la Academia Titi Aur a fost proiectata astfel incat sa te inspire la performanta, motiv pentru care acum este momentul tau sa simti memorabilul pe propria-ti piele. Ca in toate experientele ATA, alaturi de un instructor dedicat, vei trece mai intai prin impactul frontal cu un obstacol fix si vei invata sa iesi dintr-o masina rasturnata la 90 si 180 de grade. Apoi, accelereaza, testandu-ti limitele, si invata sa controlezi derapajul prin intermediul simulatoarelor de pe circuit (masina cu doua volane si masina cu roti libere). De asemenea, vei pilota doua masini, cu 8 ture de circuit fiecare (prima de recunoastere, apoi o tura de incalzire, 5 ture pline de adrenalina, iar la final o tura de racire): un Renault Megane GT si nervosul Mercedes AMG.

Impreuna cu instructorul tau vei vedea ce inseamna sa mergi pe doua roti, iar in timpul petrecut pe Autodromul Academiei Titi Aur vei acumula atat cunostinte tehnice, cat si emotie.

Cu 381 cp, Mercedes AMG A45 deschide noi dimensiuni in dinamica vehiculelor. Atinge o viteza maxima de 320 km/h si accelereaza de la 0-100 in doar 4,2 secunde. Cu o senzatie absolut fascinanta la volan, Mercedes AMG A45 iti ofera un sentiment de exclusivitate ce imparte valori comune cu tine. Avand in spate profesionalismul brandului Affalterbach, se poate vorbi despre excelenta, in toate aspectele ei: standarde de o calitate superioara, entuziasmul pentru inedit si dorinta de a performa. Toate acestea fuzionand, de altfel, cu ceea ce este si Academia Titi Aur!

Traieste experienta celei mai puternice masini compacte din lume! Acum ai ocazia sa o testezi pe o pista de asfalt de 1,2 km, la Academia Titi Aur.

CAUTI CADOUL POTRIVIT? OFERA EXPERIENTE, NU LUCRURI!

Comanda experienta Mercedes AMG pentru tine sau ofer-o unui partener de afaceri, coleg de birou sau chiar iubitei tale! Iti vom trimite un VOUCHER CADOU personalizat, cu autograful lui Titi Aur. Valabilitate: 1 an

Experienta Mercedes AMG cu instructor dedicat, 1 la 1

Brief de securitate si reguli pe circuit
Simulator rasturnare la 90 si 180 de grade
Simulator impact cu un obstacol fix
Conducere masina cu doua volane
Conducere masina cu roti libere
Mers cu masina pe doua roti
Pilotaj 8 ture cu Renault Megane GT, cu instructor in dreapta
Pilotaj 8 ture cu Mercedes AMG A45, cu instructor in dreapta
1 tura de recunoastere circuit
1 tura de incalzire
5 ture de circuit
1 tura de racire

Durata experienta: aprox. 120 – 140 minute

Car Equipment

  • +Simulator roti libere
  • +Stand pentru pozitia in scaun si circulatia mainilor pe volan
  • +Simulator doua volane
  • +Simulator de impact frontal cu un obstacol fix
  • +Simulator rasturnare la 90 si 180 de grade
First Name:
Cristi
Last Name:
Stamatoiu
Phone:
0741 500 200
Email:
cristi.stamatoiu@titiaur.ro